Milan Tifosi Danmark-Officiel Fanklub

1 week 2 days ago

Det var den store billet dag for Milan-Juve kampen og som ventet var der udsolgt hurtigt.

Milan Tifosi Danmark k havde over 30 billet bestillinger og nogle kunne allerede informeres inden det officielle billet salg startede omkring der var billetter til dem, mens andre fik kort efter det officielle billet salg var startet.

Vi har endnu nogle bestillinger som vi mangler at få på plads, men vi forventer/håber at skaffe de kommende uger, når fanklubberne løbende får rest billetter.

Så dem det ikke lykkedes for idag, kan de stadig give det et forsøg og bestille inde på acmilan.dk

Ligeledes har vi endnu billetter til Chelsea kampen

Milan Tifosi Danmark-Officiel Fanklub

1 week 6 days ago

Milan-Napoli 1-2 Det lå næsten i kortene inden kampen, der kunne vente en overraskelse, da der allerede var kommet en del uventede resultater i Serie A denne runde. Og nederlaget kom desværre også til Milan Overordnet var det en meget tempofyldt kamp, som Milan dominerede i største delen af kampen. Første halveg var ren Milan dominans, med flere gode muligheder. Anden halveg startede Milan lidt mere defensiv og Napoli fik nok også tilpasset deres spil bedre og et klodset straffespark fra Dest gav føringen til udeholdet Milan vågnede dog for alvor op efter scoringen og tempoet blev igen skruet op og et godt gennemspillet angreb fik Giroud udlignet. Det tog dog ikke længe før Napoli igen kom foran, efter Milan ikke fik lukket ordentlig af og Napoli spilleren kunne i ro og mag slå et indlæg ind i feltet, hvor Simeone kunne sætte panden på. Det sidste kvarter blev endnu See More

Milan Tifosi Danmark-Officiel Fanklub

2 weeks 1 day ago

Stadig ledige billetter til Milan-Chelsea på 2 ring på langsiden til 110 euro.

Bestil igennem acmilan.dk - kan bekræftiges med det samme

Bestil Billetter

Oplev Milan´s kampe i Serie A eller Champions League