Notifications
Clear all

[Sticky] Transfers

Page 1 / 2

rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Her skrives om transfers


Quote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Så forventes Maldini og Massara langt om længe at komme med forlængelsen af deres kontrakter. Det hele virker ikke særlig overbevisende, at der har skulle gå så længe tid tænker jeg. Men om det generelt bare er blevet meget indviklet med den nye ejer struktur er muligt - men lad os nu komme igang med at få lukket nogle handler. 
Spillerne kommer tilbage næste uge, ihvertfald mange af dem og så plejer det store puslespil jo for alvor at starte.


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

ENDELIG - så kom underskriften fra begge.
Mon det helt kommer frem hvad problemerne har været eller er det hele bare et stort bereukrati med de nye ejere og hvem der har magten til at tage beslutningerne.

Jeg tænker fortsat Sanchez står vi med pænt gode kort. Botman tænker jeg mistede tålmodigheden og måske var bange for pludselig at stå uden nogen klub interesseret i ham, hvis han nøglede længe og Milan måske også smed interessen. Så var Newcastle jo egentlig et godt bud på en klub der vil noget

Sanchez havde nok gjort det samme, men tænker måske (og håber) han ville give Milan chancen, for ellers var han nok skiftet til PSG. Men lad os se hvad der kommer af nye spillere, nu Maldini forhåbentlig kan trække nogle kort ud i ærmet, der måske har stået klar i kulissen længe


ReplyQuote
Badreldin
(@badreldin)
Active Member
Joined: 1 month ago
Posts: 5
 

Så blev Origi også officiel. Bliver interessant at se, hvad vi ellers får til den offensiv og om vi faktisk er i stand til at komme af med noget dødvægt i Samu, Alexis osv.


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Ja tingene udvikler sig stille og rolig. Origi og Messias - og Colombo er udlejet.

Rygter om Ziyech og Kataleare tage til - og især Belgieren ser ud til at være tæt på. Kender ham ikke, men fint nok med en ung spiller yderligere, men igen nok ikke en der fra dag 1 performer. Forhåbentlig kan vi også lande mere rutinerede kræfter til vores CL. Ziyech har jeg ikke set meget, men han uden tvivl erfaring fra øverste hylde. 
Men en decideret angriber på toppen håber jeg godt nok stadigvæk vi Henter - ja vi er vel næsten nød til det, med Zlatan ude så længe


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Sanchez har åbenbart foretrukket PSG. Sikkert større potentiale for at vinde CL hos dem, men omvendt må man sige sportsligt er det sku ikke meget ved at spille i den franske Liga og nogen start plads får han næppe. Men han foretrækker måske også at blive i Frankrig, frem for at skifte land - men ja, der kan jo ligge mange grunde bagved ikke mindst økonomisk.


ReplyQuote
Badreldin
(@badreldin)
Active Member
Joined: 1 month ago
Posts: 5
 

Enig, det ville være rart med en angriber ydeligere. 

En ting jeg har lært gennem de sidste mange år som Milan fan, er at jeg ikke skal forvente noget ordenligt i transfervinduet. Så bliver jeg heller ikke skuffet. Jeg er med på at klubben gerne vil vise taknemmelighed overfor Zlatan, men at decideret satse på at han kan bidrage på banen, når han er klar, og overlade resten til Origi og Giroud, er kort sagt til grin. Hans krop kan ikke mere. Det var synligt for hele verden at se. 

 

Alle andre opgraderer big time, mens der hos milan bliver snakket om stjerne nummer 2. Flot.

Og kan læse mig frem til at Diaz får endnu en chance. Man skulle tro, at de ikke har set ham spille, siden han fik corona i 2021. 

 

Ziyech, ville ikke være en dårlig handel, men personligt vil jeg hellere se Berrardi komme til klubben sammen med Belotti. De kender ligaen, kan give god bredde og erfaring til holdet og efter min mening bedre end Messias og Alexis. Og ham Sanchez, har jeg ikke set det store lys i, som andre har.

 

Well, i det mindste kom vi af med Samu.


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Da næsten utrolig vi slap af med Castu - spilleren vi i mange sæsoner igen og igen har forsøgt at komme af med og mange gange jo egentlig var tæt på at skifte, men så alligevel blev i klubben. Nu har vi jo så ikke fået nogle penge for ham overhovedet, så har nok et tab på ham, da han stadig var under kontrakt. Men der skulle dog være nogle bonusser inkluderet og alt efter hvad de så er, så kan vi da måske få lidt penge i sidste ende

Der er ikke det helt store konkrete ifølge rygter pt. Sanchez foretrækker åbenbart PSG - men ellers er der godt nok stilhed med potentielle navne. Dybala skulle være villig til at gå meget ned i løn. Er uden tvivl et lille sats med alle de skader han har haft, men spiller han i top form, så er han et scoop og en helt anden type angriber end vi har. 


ReplyQuote
Badreldin
(@badreldin)
Active Member
Joined: 1 month ago
Posts: 5
 

Yep, men vi sparrer hans løn, og som du skriver, så er der en del bonusser i den handel. 

Ærlig snak, så håber jeg Sanchez smutter til psg. Ham Jorge Mendes, er på bedste vis begyndt at vise hans "raiola" side frem. 

Klubben skulle angiveligt have forhøjet deres bud på den unge knægt, Charles De Ketelaare til 30mil euro + bonusser, da Club Brugge afviste buddet på de ca. 26mil euro + bonusser. Derudover, kan jeg læse mig frem til at klubben vil prøve og leje Japhet Tanganga, fra Tottenham. Leje + mulighed for at købe (samme scenarie som Tomori) 

 

Jeg er med på at man ikke vil break the bank for etableret spillere, men når klubben lige har formået at vinde mesterskabet, og tro at holdet kan gentage det fantastiske bedrift igen, uden at opruste ordenligt, der hvor vi står svagest, er pænt sagt, meget naivt. Vores naboer har for alvor forstærket sig. Så ikke særligt motiverende at se, so far.

 

Det eneste positive at bemærke, er vel hvad vi har formået at skibe afsted.


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Ja det begynder sku at være ekstrem sløjt det vi oplever. Sæsonen nærmer sig med hastige skridt og vi har jo vist i snart hele forrige sæson, at vi har problemer på den højrekant samt en ny kessie/playmaker og ja, plus det løse.

Vi har selvfølgelig ikke super kræfter rent økonomisk, men så igen, nu har vi i en måned stået samme sted og efterhånden spørger man sig hvad der sker bagved. Er det den nye ejer af klubben, hvor der er så meget uvished over hvad der skal ske og ikke ske og hvad der reelt må bruges af kroner at det hele fortsat er så ekstrem passiv ?

Vi har jo efterhånden set det i mange år, at vi simpelthen er for langsomme til at få vigtige positioner købt ind, så træneren har en reelt mulighed for at få dem spillet bare lidt ind, inden sæsonen starter. I år bliver nok noget med det først er 2-3 uger før sæson start, de sidste transfers sker på de centrale positioner. Det er sku bare ikke godt nok tænker jeg og økonomisk må der sku være råd til at hente ihvertfald en højre kant og afløser for Kessie, uden vi skal til at vende hver en euro. Vi snakker ikke luksus spillere, men reelt afløsere som vi har behov for

EDIT: 41 mllioner euro for Bremer + Bonus - det er sku godt nok noget af en sindsyg pris for en spiller der har spillet i Torino og absolut ikke ellers har erfaring. Juve løber af med ham ser det ud til, men til den pris virker det vanvittig. Syntes Juve efterhånden har tabt sutten lidt de senere år. Først ved at holde fast i Allegri og så generelt mange meget tvivlsomme handler der lidt som sats

This post was modified 3 weeks ago by rossonero

ReplyQuote
Baggio_10
(@baggio_10)
New Member
Joined: 2 weeks ago
Posts: 2
 

Ja, jeg troede ikke vi skulle tage det så bogstavligt, da Maldini sagde "We are a little late, but we will catch up".. 

Fornuftigt, at vi sprang af da Bremer røg op i 41+bonus. Der kan vi ikke være med. Når det så er sagt, så synes jeg det er godt gået af Juve, at smide de Ligt af sted for det dobbelte og hente Bremer. Synes faktisk at han er bedre.

Vi kan tilgengæld hverken lukke de Kettelaere eller Sanches, hvor sidste nævnte godt nok er en farce efterhånden. Hvis man skulle tro rygterne, så har vi længe haft en aftale med Lille. Måske har den været død længe, siden der intet sker på den front. Men hvis spilleren hellere vil til PSG, så fred være med det. Vil absoult ikke have én ind som ikke er dedikeret til projektet. 

Men sammen med Napoli, så står vi klart ringest set i forhold hvad Inter, Juve og Roma har haft gang i.

Yacine Adli ser dog spændende ud, og altid rart af have et alternativ til en ringe Diaz.

Slupinski13


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Bremer er jeg nu ikke så overbevist om - kunne godt være en Ogbonna 2.0 der jo også var ekstrem hypet i Torino. Jo ville da godt have haft Bremer, men prisen han er solgt til er jo vanvid i min verden. En spiller der aldrig har spillet på højeste niveau i nogen klub, der bare har de mindste ambitioner. 

Men stadig lidt skræmmende det der foregår i Milan - eller rettere, der foregår vel ret beset intet ?. CDK skrives der stadig om og al ære respekt, så er han sikkert talentfuld, men hvis vi skal flytte os, så er der også brug for nogle mere etablerede spillere. CDK kan jo meget vel bruge en sæson for at finde sig til rette i italiensk fodbold.

Der er 3 uger til Serie A start og vi står samme sted stadig. Ting kan selvfølgelig nåes endnu, men det bliver igen en velkendt Milan sommer, hvor ingen ting er på plads før vi er meget tæt på sæsonstart. Scaroni har vel også været lidt uden med kniven da han for en uges tid siden kom med at han forventer der snart sker noget omkring transfers - og ligesom sparker bolden videre til Maldini og Massara at der ikke er sket noget.


ReplyQuote
R80
 R80
(@r80)
New Member
Joined: 1 week ago
Posts: 2
 

Så fik jeg oprettet en bruger efter den gamle blev slettet..

 

Charles De Ketelere er nu officiel ifølge Romano. Dejligt vi også kom på banen efter et meget stille vindue. Jeg gad godt vide, hvad der foregår i kulissen. Virker besynderligt, at alt skal trækkes så langt ud, inklusiv Maldini.

Jeg synes virkelig han ser spændende ud, og virker utrolig alsidig, hvilket passer godt til Pioli. Endvidere fastholder vi strategien med unge spillere, som jeg er kæmpe fortaler for. 

Jeg synes prisen er blevet presset godt op af Brugge, men jeg forstår godt, man prioriterer ham over en Ziyech eks. CDK fortjener aldrig en lille hyldest, idet han eftersigende skulle hsve accepteret en lavere løn, end det oprindelige tilbud, for at få handlen i hus.

Jeg synes det bliver spændende, at se hvad den præcise plan er med ham, da han har spillet meget forskellige pladser, samtidig med  Adli imponerer i preseason. Måske en offensiv kommer til at se ud således:

 

--------Giroud/Origi---------

Leao-------Adli---------CDK

 

Resten af markedet bliver spændende. For mig er det vigtigste nok, at få en midterforsvarer mere ind på holdet, da jeg ikke stoler bredden i midterforsvaret. Og så ville det være idealt, at komme af med Bakayoko, og bruge hans lønkroner på en erstatning for Kessie.

 

 


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Ja langt om længe lykkes det med CDK og 35 millioner euro er i dagens internationale fodbold jo ikke det helt vilde, men har man ikke de store penge at handle for er det selvfølgelig en god slat. Vi kan jo næppe forvente han sådan uden videre i den første sæson brager igennem, men igen en langtids investering. Glemmer aldrig første sæson Tonali var der, sjældent har man da set en fuldstændig hovedløs spiller, hvor man bare tænkte det var det største fejl køb nogensinde. Men Tonali blev vist tillid og spillede jo faktisk relativ ofte, selv med utrolig svage præstationer. Håber ikke CDK bliver i samme boldgade, men at han i det mindste kan bidrage med lidt. Fordelen er selvfølgelig vi har en Saelemarkers og Origi og generelt flere franske spillere, så måske han får lidt lettere ved at falde til i klubben.

Nu er spørgsmålet selvfølgelig hvordan Pioli vil bruge en Adli og CDK. Jeg har set meget lidt fra dem, men tænker vel de er mere centrale spillere end f.eks. en højre wing, som vi står og mangler så hårdt. Dertil bør vi på angriber siden også gøre noget mere, da vi næppe kan satse alt på Zlatan kommer tilbage og kommer han tilbage kan han jo højst spille hver anden/tredje kamp med den skrøbelige fysik. Origi og Giroud på toppen giver ikke meget tyngde. Rebic kan selvfølgelig spiller der også, men det bør være mere en nødløsning som en klub med lidt CL ambitioner ikke bør kunne gøre bedre.

Som altid agerer Milan meget sent på markedet og nu CDK er på plads, håber man jo på Maldini og Co har resten på plads - men jeg tvivler, så det igen bliver de her meget lange forhandlinger og tiden løber fra os nærmest. 


ReplyQuote
R80
 R80
(@r80)
New Member
Joined: 1 week ago
Posts: 2
 
Posted by: @rossonero

Ja langt om længe lykkes det med CDK og 35 millioner euro er i dagens internationale fodbold jo ikke det helt vilde, men har man ikke de store penge at handle for er det selvfølgelig en god slat. Vi kan jo næppe forvente han sådan uden videre i den første sæson brager igennem, men igen en langtids investering. Glemmer aldrig første sæson Tonali var der, sjældent har man da set en fuldstændig hovedløs spiller, hvor man bare tænkte det var det største fejl køb nogensinde. Men Tonali blev vist tillid og spillede jo faktisk relativ ofte, selv med utrolig svage præstationer. Håber ikke CDK bliver i samme boldgade, men at han i det mindste kan bidrage med lidt. Fordelen er selvfølgelig vi har en Saelemarkers og Origi og generelt flere franske spillere, så måske han får lidt lettere ved at falde til i klubben.

Nu er spørgsmålet selvfølgelig hvordan Pioli vil bruge en Adli og CDK. Jeg har set meget lidt fra dem, men tænker vel de er mere centrale spillere end f.eks. en højre wing, som vi står og mangler så hårdt. Dertil bør vi på angriber siden også gøre noget mere, da vi næppe kan satse alt på Zlatan kommer tilbage og kommer han tilbage kan han jo højst spille hver anden/tredje kamp med den skrøbelige fysik. Origi og Giroud på toppen giver ikke meget tyngde. Rebic kan selvfølgelig spiller der også, men det bør være mere en nødløsning som en klub med lidt CL ambitioner ikke bør kunne gøre bedre.

Som altid agerer Milan meget sent på markedet og nu CDK er på plads, håber man jo på Maldini og Co har resten på plads - men jeg tvivler, så det igen bliver de her meget lange forhandlinger og tiden løber fra os nærmest. 

Har hørt flere, der er utilfreds med Origi, Giroud, Zlatan og Rebic i front, hvilket jeg ikke helt forstår. Nuvel en decideret klasseangriber kunne, da være fin, men Giroud var fin store dele sidste år, og Origi kan forhåbentlig, som minimum give ham konkurrence til stregen. På sigt kan man så håbe, der kommer en ny.

 

Jeg er langt mere bekymret for bredden i midterforsvaret. Stoler slet ikke på Gabbia. Kjær er lige kommet tilbage fra slem skade, og er oppe i alderen. Det bør sammen med enten en rigtig god erstatning for Kessie eller en højrekant, som du nævner være fokuspunktet for mig at se.


ReplyQuote
Page 1 / 2
Share: