Notifications
Clear all

[Sticky] Transfers

Page 2 / 2

rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Jeg ved godt Giroud scorede mål sidste år og endda vigtige, men havde vi ikke haft Zlatan, så var vi aldrig endt på 1 pladsen - da han stod for rigtig mange assist især. Så nu uden Zlatan ihvertfald indtil Jul, så bliver det sku op ad bakke som jeg ser det. Origi er selvfølgelig lidt den ubekendte faktor, men som jeg ser ham minder han vel lidt om Giroud og ikke en der kan skabe noget på egenhånd. Rebic på toppen syntes jeg alle dage har været hovedløst. Men Rebic er fint at smide ind når der skal fightes og arbejdes ingen tvivl om det - men jo ikke en spiller der vil kunne score 10 mål.

Forsvaret er der også lidt svært at spå om. Kan Kalulu fortsætte eller falder han i niveau og ja det samme om Kjær. Gabbia er på vej væk, så vi henter en erstatning for ham, men bliver næppe noget stort navn, men igen en mellemvare der kommer til at stå bagved Tomori og Kjær.

Men tiden er sku ved at løbe fra os, så der bliver næppe tid til det helt store. Renato Sanchez ender nok i Milan er mit bud ellers var han nok forlængst røget til PSG, hvis de virkelig ville have ham. En spændende spiller, der har erfaring og ingen tvivl også niveauet.

Så har vi højre kanten tilbage og hvis Pioli ser CDK eller Adli på den plads, så bliver der nok ikke foretaget yderligere der.


ReplyQuote
Badreldin
(@badreldin)
Active Member
Joined: 1 month ago
Posts: 5
 

@r80 

Yep. Jeg er en af dem. 

Jeg elsker Zlatan, men han er gået i stykker, og kan ikke bidrage med meget på banen. Desværre.

Giroud har vist sig at være en big game player, og scoret meget vigtige mål (Inter, Napoli, Lazio osv.) Men han har bestemt også haft hans skader, i løbet af sæsonen + han ikke bliver yngre. 

Origi var reserve for Liverpool. Ja, han fungerede som en god joker, men ikke noget der gør at jeg jubler med glæde. 

Også er der vores gode Rebic. Jeg er fan af mandens drive, men hans bundniveau har virkelig vist sig at være lav. Ja, han har også døjet med hans skader osv. Men der er ingen af de 4 som er garant for 15mål hver. Måske Giroud laver en Quagliarella og banker dem ind, like a boss. Måske.

Men som du skriver, så kan vi kun håbe, at der kommer noget bedre, på sigt.

 

Vores offensiv er mere tandløs, end en 1årig baby. Vi må ikke være afhængig af at alt skal komme fra Leao. Det er et kæmpe selvmål. 

 

Jeg håber stadig, at der bliver investeret på 1 klasse højrekant og 1 midtbanespiller med god fysik.

Når jeg ser hvordan de andre hold har handlet, og sammenligner det med vores, så er det virkelig et ikke et kønt syn. Specielt Roma, er jeg imponeret af. Shit man, de har da forstærket deres offensiv, big time.

 


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Så røg Sanchez alligevel til PSG, som lige skulle have skibbet Wijnaldum afsted først, før Sanchez kunne købes. En skam det ikke lykkedes, selvom han selvfølgelig ikke har imponeret hverken i Bayern eller Swansea som sådan. Men ud fra profilen havde han passet perfekt ind til Milan med alder og potentiel en stjerne under udvikling. Nu valgte han så PSG og det kan der selvfølgelig være mange grunde til, både hvad løn, CL drømme og ikke mindst at blive i Frankrig - hvem ved.

Maldini og Co er sikkert igang, men minimum bør vi ihvertfald have fundet en ny Kessie og en højre wing og ny forsvar i min verden (hvis Gabbia ryger). Det bliver travlt for Maldini, men tænker vi ligesom sidste transfer vindue i januar kun vil handle hvis det giver mening og altså ikke som i Galliani dagene, hvor der ofte til sidst bare blev handlet et eller andet. Midtbane spillere centralt tror jeg helt sikker på kommer, men om højre wingen og forsvaren bliver skippet og satset på det vi allerede har er meget muligt. Og vi så evt til Januar måske kan slå til på en kaliber af lidt større kvalitet

 

EDIT: Ifølge Pioli interviewet, så mangler vi endnu kun en forsvar og midtbane spiller. Kan virkelig ikke se, hvordan han kan overse den højre midt, undtagen da CDK er udset til den rolle - og CDK er jo da mere en central spiller når man ser hans tid i Brügge. Hmm - og nu var vi lige sluppet af med Castu og tænkte den plads må genbesættes.  Sælen og Messias på højrekanten - det er godt nok ikke noget der giver mange modstandere frygt og de kan flytte al deres fokus I venstre siden på Leao, da de ved der næppe kommer en trussel fra højre kanten. Men kan håbe der bliver trukket en kanin op ad hatten 

This post was modified 3 days ago 2 times by rossonero

ReplyQuote
Baggio_10
(@baggio_10)
New Member
Joined: 2 weeks ago
Posts: 2
 

Jah, synes det er ærgerligt med Sanches. Dynamisk spiller. Meget bevægelig og boldsikker ligesom Kessie. Måske endda endnu bedre på det sidste punkt. Ville have været en fantastisk transfer for de penge, men da hans løn nu er røget op i +6 mio.EUR, så kunne vi ikke være med. Og at spille sammen med Messi og Neymar samt have den samme træner som i Lille.. Jah, det kan vi ikke matche. Vi skulle have haft lukket den i starten af juni. 

Rent budgetmæssigt, så har vi vel ikke meget mere at gøre med. De Ketelaere til 32, Origi 0, Messias til 4-5 stykker og Florenzi til 2,5 = 39 mio.EUR. Adli til 8 mio.DKK.. Mener der gik rygter om at vi havde ca. 50 mio.EUR. Man glemmer lidt Florenzi og Messias skulle købes fri. Vi får Zlatan tilbage i januar og Kjær er nærmest en ny spiller at få ind.. Typiske Galliani kommentarer 🙂 

De Ketelaere er vi jo gået all in på. Han kan dække delvist den lidt tamme højre kant (selvom Messias gør det godt pt.) og presse Diaz sammen med Adli på den centrale offensive midt. Rebic og Leao på den anden kant. Origi og Giroud oppe foran. Det er sgu OK vil jeg mene, uden at være prangende. Bennacer og Tonali bliver nok dem som satses på i midten. Her mangler vi Kessie's fysik. Håber på at Pobega kan få et alá Tonali gennembrud. Spændende spiller, meget dynamisk, fysisk stærk men mangler Kessie's erfaring samt teknik. Men jeg kunne godt se ham dække samtlige centrale pladser på midtbanen, selvom det er et stort sats. Så har vi Krunic som verdens bedste lappeløsning på samtlige pladser. Bakayoko skal ud. Passer simpenhelt ikke til Pioli's spillestil.

I forsvaret skal en ny nok ind, men det bliver da svært at slå Kalulu af pt. Kjær spillede også godt inden skaden og vil presse på for spilletid.

Meget svær opgave for Massara og Maldini, at tilføje kvalitet for få penge og på positioner, hvor vi måske er dækket nogenlunde ind. 

Alt i alt, havde det været perfekt med Sanches, men nu kan jeg ikke se hvem der skulle komme ind for et lavt beløb og konkurrere til en start plads med Kalulu/Tomori og Bennacer/Tonali. 

Origi erstatter Zlatan, De Ketelaere og Adli tilføjer flere muligheder på den offensive midt. Pobega og Adli giver bredde. Alt i alt ok, da vi også holder kernen i holdet. Romagnoli spillede jo ikke meget den sidste halvdel og her kommer Kjær ind. 

Men vi blegner da lidt imod Juve, Inter og Roma. Ingen tvivl.

Slupinski13


ReplyQuote
rossonero
(@rossonero)
Member Admin
Joined: 9 months ago
Posts: 15
Topic starter  

Ved ikke helt hvad man skal sige om det rygte der nu er omkring ham FC Midtjylland spilleren. Har lidt svært ved at tage det seriøst når en klub som Milan henter en spiller i den danske liga. Håber godt nok han har ualmindelig potentiale, siden vi ikke kan finde andet at gå efter


ReplyQuote
Page 2 / 2
Share: